Салат з кабачків і морквини – дуже апетитне блюдо, з незвичайним смаковим поєднанням. Особливі нотки йому додає мед і лимонна кислота в рецепті. Вони роблять салат абсолютно незвичайним!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля червоний – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Мед – 2 ч. л.
  • Петрушка – 1 гілка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з кабачків і моркви, кабачки миємо, очищаємо від шкірки і вичищаємо насіння. Натираємо кабачки довгою соломкою за допомогою спеціальної корейської теркою.

Морквину також чистимо і тремо на тертку.

Цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями.

сковороду Змащуємо оливковою олією і підсмажити моркву і цибулю 5 хв. на невеликому вогні.

Потім додаємо до них кабачок, подрібнений часник, мед і спеції. Обсмажуємо на маленькому вогні 10 хв

Заправляємо салат залишилися оливковою олією і лимонним соком, перемішуємо. Посипаємо подрібненою петрушкою.

Приємного апетиту!

Новости