Перед вами простий рецепт салату з використанням консервованого тунця. Додавання пекінської капусти робить салат свіжим, а пікантна заправка вносить азіатські нотки. Такий салат – це відмінний варіант як для сімейного вечері, так і частування гостей. Його приготування не займає багато часу і коштів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Тунець консервований – 400 гр.
  • Капуста пекінська – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 400 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Соєвий соус – 50 гр.
  • Масло оливкове – 100 гр.
  • Лимонний сік – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати салат з тунцем і пекінською капустою, і кукурудзою, і яйцем просто! В першу чергу необхідно відварити яйця круто. Ставимо їх на вогонь і після закипання продовжуємо варити ще 8 хвилин. Після цього остуджуємо яйця в холодній воді.

Переходимо до підготовки пекінської капусти. Добре промийте її водою, струсніть листя капусти, щоб позбутися від зайвої рідини.

Після того, як пекінська капуста обсохне, приступаємо в нарізці. Озброївшись ножем, подрібнюємо її у вигляді тонких смужок. Грубу частину капусти не використовуйте, інакше салат буде не таким ніжним.

Відкриваємо консервований тунець, зливаємо з нього рідину. Можна злегка розім’яти рибу виделкою і тільки потім відправити в салатник до капусти.

Охолоджені яйця подрібнюємо ножем кубиками або натираємо на крупній тертці.

Відкриваємо консервовану кукурудзу і додаємо її разом з нарізаними яйцями до решти інгредієнтів.

В окремій ємності необхідно змішати наступні компоненти – оливкова олія, лимонний сік і соєвий соус.

Останній крок – поливаємо готової заправкою салат і подаємо до столу.

Приємного вам апетиту!

Новости