Кабачки з огірками дуже близькі по текстурі і смаку. Обидва овоча відмінно приймають смак і аромат приправ і проявляють свої хрусткі властивості. Об’єднати ці плоди в один салат, додавши пікантності часнику і аромат коріандру – відмінна ідея.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 500 гр.
- Огірки – 500 гр.
- Сіль – 35 гр.
- Оцет столовий 9% – 50 гр.
- Масло олію – 50 гр.
- Кріп – 3 пучка
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Часник – 1 шт.
- Коріандр – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт салату з кабачків та огірків по-корейськи простий у приготуванні! Огірки і кабачки ретельно промиваємо й обсушуємо. Для такого салату краще використовувати молоді плоди – смак салату соковитіше, а текстура маринованих плодів більше хрумтить. Якщо використовуються зрілі кабачки, то краще зрізати шкірку, а насіння витягти.
У огірків зрізаємо кінчики з обох сторін і розрізаємо їх на поздовжні бруски або велику соломку.
Кабачки нарізаємо брусочками, співмірними з шматочками огірка.
Викладаємо нарізані овочі в широкий посуд. Часник очищаємо, промиваємо і пропускаємо через прес.
В миску з нарізаними огірками і кабачками додаємо подрібнений часник, сіль і рубану зелень кропу. Посипаємо коріандром і чорним меленим перцем.
В невеликій ємності змішуємо олію і оцет і поливаємо цією сумішшю овочі.
Всі компоненти акуратно перемішуємо лопаткою і даємо промаринуватися протягом пари годин. Періодично перемішуємо овочі для рівномірного маринування. Готовий салат викладаємо в салатницю і даємо йому прийняти кімнатну температуру для подачі.
Приємного апетиту!
Новости