Смачний салат з кабачків з цікавою назвою являє собою поєднання соковитих шматочків кабачків і дивовижного смачного соусу. Відмінний варіант для зимового застілля і повсякденної кухні.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Яблука (кисло-солодкі) – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Часник – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 70 мл
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Олія соняшникова – 1 ст.
- Сіль – 50 гр.
- Оцет столовий 9% – 100 мл
Процес приготування:
Рецепт салату з кабачків «Татарська пісня» смачний! Овочі вимийте і просушіть. Кабачки наріжте кубиками.
Моркву і яблука натріть на крупній тертці або наріжте кубиками. Болгарський перець очистити від перегородок і насіння, наріжте соломкою. Цибулю і часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Всі нарізані овочі, крім кабачків, перекладіть в одну велику ємність, додайте олію, цукор, сіль, томатну пасту, оцет, добре перемішайте і поставте на вогонь. Доведіть овочеву масу до кипіння і, помішуючи, варіть 3-5 хвилин.
Потім додайте кабачки, перемішайте і продовжуйте варити. Коли овочі закиплять, зменшіть вогонь і варіть 1 годину.
Банки для заготовок помийте і стерилізуйте. Кришки прокип’ятіть. Гарячий салат розкладіть по банках і щільно закрийте їх кришками. Укутайте банки в теплу ковдру, залиште їх при кімнатній температурі до повного охолодження, потім перенесіть в прохолодне місце, де вони будуть зберігатися.
Приємного апетиту!
Гострі кабачки на зиму Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з кабачків, цибулі та моркви на зиму Салат з перцю і моркви на зиму Салат з перцю пальчики оближеш на зиму Салати з болгарського перцю на зиму Салати з цибулею на зиму Салати у власному соку на зиму