Абсолютно нестандартний варіант салату з кабачків зможе здивувати ваших домочадців своїм смаком. Така закуска розбавить звичні вам страви з повсякденного меню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 800 гр.
- Волоський горіх – 80 гр.
- Кріп – 10 гр.
- Петрушка – 30 гр.
- Часник – 15 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Масло соняшникове – 40 мл
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з кабачків з волоськими горіхами. Кабачки і зелень промийте і просушіть. При необхідності очистити кабачки від твердої шкірки і серцевини з насінням. М’якоть наріжте невеликими кубиками, перекладіть їх у миску, посипте сіллю, перемішайте і відставте в сторону на 10 хвилин.
Ядра волоського горіха підсушіть на сковороді, потім дрібно порубаєте їх ножем. Зелень наріжте. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Змішайте в мисці зелень, горіхи, часник і спеції.
Кабачки обсмажте на невеликій кількості олії. Перекладіть обсмажені овочі в миску до ароматної заправці з горіхів і часнику.
Акуратно перемішайте салат, щоб кабачки не розвалилися, спробуйте його на сіль. Викладіть салат на 50-60 хвилин в холодильник, щоб він остудився і просочився, після чого його можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Новости