Абсолютно нестандартний варіант салату з кабачків зможе здивувати ваших домочадців своїм смаком. Така закуска розбавить звичні вам страви з повсякденного меню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 800 гр.
  • Волоський горіх – 80 гр.
  • Кріп – 10 гр.
  • Петрушка – 30 гр.
  • Часник – 15 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Масло соняшникове – 40 мл

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з кабачків з волоськими горіхами. Кабачки і зелень промийте і просушіть. При необхідності очистити кабачки від твердої шкірки і серцевини з насінням. М’якоть наріжте невеликими кубиками, перекладіть їх у миску, посипте сіллю, перемішайте і відставте в сторону на 10 хвилин.

Ядра волоського горіха підсушіть на сковороді, потім дрібно порубаєте їх ножем. Зелень наріжте. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. Змішайте в мисці зелень, горіхи, часник і спеції.

Кабачки обсмажте на невеликій кількості олії. Перекладіть обсмажені овочі в миску до ароматної заправці з горіхів і часнику.

Акуратно перемішайте салат, щоб кабачки не розвалилися, спробуйте його на сіль. Викладіть салат на 50-60 хвилин в холодильник, щоб він остудився і просочився, після чого його можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Новости