Смачна і апетитна закуска виходить з листкових круасанів з сьомгою і вершковим сиром. Ніжна, апетитна начинка і хрустке, ароматне тісто чудово поєднуються. Таке блюдо можна подати на святковий стіл або порадувати своїх домочадців!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Круасани – 2 шт.
  • Сир вершковий – 50 гр.
  • Сьомга слабосолона – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком

Процес приготування:

Рецепт круасан з вершковим сиром і сьомгою простий у приготуванні! Круасани розрізаємо на половинки.

Петрушку промиваємо і дрібно кришимо.

З’єднуємо вершковий сир і петрушку, добре розмішуємо.

Огірок нарізаємо тонкими кружальцями.

Сьомгу ріжемо невеликими шматочками.

Промазуємо круасани зсередини вершковим сиром, кладемо зверху кілька шматочків сьомги, а на них гуртки огірків. Накриваємо другою половинкою круасана.

Подаємо до столу!

Новости