Це ароматне і ніжне блюдо ви можете приготувати, і до святкового столу, і для сімейного обіду. Інгредієнти салату гармонійно поєднуються в одному смаковому букеті. Гриби для салату обсмажимо і додамо маринований лук.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 500 гр.
- Ананас консервований – 320 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 4 головки
- Яйце – 5 шт.
- Оцет столовий 9% – за смаком
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з копченою куркою, ананасом і печерицями просто! Спочатку підготуйте всі інгредієнти для салату. Печериці посмажте до готовності з однією цибулиною. У ананасів видаліть зайвий сироп і наріжте на невеликі кубики. Зваріть круто яйця і остудіть їх в крижаній воді.
Три очищені середні цибулини наріжте на тонкі півкільця.
Нарізану цибулю помістіть в мисочку, на 15 хвилин залийте крутим кип’ятком, потім воду злийте і додайте до цибулі оцет, сіль і цукор.
Копчену курку звільніть від шкіри і м’ясо наріжте на невеликі шматочки.
Відварені яйця почистіть від шкаралупи і наріжте на кубики.
Такий салат формуйте в невеликих порційних салатницях і пошарово. Першим шаром викладіть шматочки копченої курки.
Поверх курки розкладіть замаринований цибулю.
На шар цибулі нанесіть трохи майонезу.
Потім на цибулю розкладіть ананасові кубики.
На ананас викладіть шар рубаних яєць.
Яйце трохи намажте майонезом і викладіть зверху обсмажені шампіньйони.
На гриби нанесіть шар майонезу і верхівку салату декоруйте по своєму смаку. Салат з копченої курки з ананасами і печерицями поставте на 1 годину в холодильник і потім подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і цибулею Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою