Насичений по своєму смаку салат з легкої свіжої ноткою. На свято його можна оформить як салат-коктейль і подати у спеціальних креманках. Крім того, він відмінно впишеться в повсякденне меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 260 – 300 гр.
- Чорнослив – 10 гр.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Йогурт – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з копченою куркою, чорносливом, горіхами і огірком легко! М’ясо наріжте кубиками, викладіть його першим шаром в салатницю. Зверху нанесіть трохи майонезу.
Чорнослив залийте окропом, потім злийте воду, відіжміть сухофрукти і наріжте смужками.
Покладіть шар з чорносливу поверх курки, змастіть майонезом.
Далі зробіть шар з нарізаного огірка.
Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, розділити на білки і жовтки.
Білки наріжте кубиками, викладіть з них наступний шар, змастіть майонезом.
Потім додайте подрібнені волоські горіхи.
Останнім шаром викладіть подрібнені жовтки, накрийте салат харчовою плівкою і поставте на 40-50 хвилин для просочення в холодильник. Перед подачею на стіл, прикрасьте салат свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Салати з куркою