Насичений по своєму смаку салат з легкої свіжої ноткою. На свято його можна оформить як салат-коктейль і подати у спеціальних креманках. Крім того, він відмінно впишеться в повсякденне меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 260 – 300 гр.
  • Чорнослив – 10 гр.
  • Волоський горіх – 50 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Йогурт – за смаком
  • Зелень – для прикраси
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, чорносливом, горіхами і огірком легко! М’ясо наріжте кубиками, викладіть його першим шаром в салатницю. Зверху нанесіть трохи майонезу.

Чорнослив залийте окропом, потім злийте воду, відіжміть сухофрукти і наріжте смужками.

Покладіть шар з чорносливу поверх курки, змастіть майонезом.

Далі зробіть шар з нарізаного огірка.

Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, розділити на білки і жовтки.

Білки наріжте кубиками, викладіть з них наступний шар, змастіть майонезом.

Потім додайте подрібнені волоські горіхи.

Останнім шаром викладіть подрібнені жовтки, накрийте салат харчовою плівкою і поставте на 40-50 хвилин для просочення в холодильник. Перед подачею на стіл, прикрасьте салат свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Салати з куркою