Багато знають, гливи є одним із самих смачних і поживних грибів. Їх можна гасити, варити, смажити, солити, маринувати, додавати в салати, пироги, перші і другі страви.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Майонез – 100 гр.
  • Куряча грудка – 250 – 300 гр.
  • Гливи – 400 гр.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з грибами гливи, куряче філе відваріть в підсоленій воді зі спеціями, дайте йому охолонути в бульйоні і наріжте невеликими шматочками.

Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи і наріжте.

Гливи наріжте соломкою, відварити 10-15 хвилин з моменту закипання з невеликою кількістю солі.

Цибулину очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями і залейте окропом на 10 хвилин. Воду злийте, відіжміть цибулю і додайте його в салат.

Огірки промийте, наріжте соломкою.

Всі інгредієнти перемішайте, заправте салат майонезом, прикрасьте зеленню. Блюдо готове до вживання.

Приємного апетиту!

Салати з куркою Салати з куркою і грибами