Салат з вмістом копченої курки, корейської моркви та болгарського перцю стане одним з ваших улюблених. Не дивлячись на мінімальний бюджетний набір продуктів страва має чудовий смак. Корейська морква відповідає за пікантний смак, а болгарський перець надає соковитості салату.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
  • Морква по-корейськи – 400 гр.
  • Куряча грудка копчена – 400 гр.
  • Майонез – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, болгарським перцем смачний!Болгарський перець помийте і очистіть від насіння.

перець Наріжте соломкою.

М’ясо копченої курячої грудки розберіть на волокна або наріжте в довільному порядку.

В салатницю перекладіть перець, м’ясо, корейську моркву,

Додайте майонез і перемішайте салат.

Перед тим, як подати салат на стіл, охолодіть його.

Приємного апетиту!

Салати з куркою