Салат з вмістом копченої курки, корейської моркви та болгарського перцю стане одним з ваших улюблених. Не дивлячись на мінімальний бюджетний набір продуктів страва має чудовий смак. Корейська морква відповідає за пікантний смак, а болгарський перець надає соковитості салату.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 400 гр.
- Куряча грудка копчена – 400 гр.
- Майонез – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, болгарським перцем смачний!Болгарський перець помийте і очистіть від насіння.
перець Наріжте соломкою.
М’ясо копченої курячої грудки розберіть на волокна або наріжте в довільному порядку.
В салатницю перекладіть перець, м’ясо, корейську моркву,
Додайте майонез і перемішайте салат.
Перед тим, як подати салат на стіл, охолодіть його.
Приємного апетиту!
Салати з куркою