Хочете вразити ваших домашніх або гостей яскравим і незвичайним частуванням? Приготуйте апетитний салат із корейської моркви, копченої курки і чіпсів. Блюдо різноманітить ваш святковий стіл і порадує своїм оригінальним смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 90 гр.
  • Чіпси – 180 гр.
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою і чіпсами? Куряче копчене м’ясо дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в салатницю або будь-яку глибоку тарілку.

Сіточкою поливаємо копчену курку майонезом.

Далі викладаємо моркву по-корейськи і знову додаємо майонез.

Розподіляємо консервовану кукурудзу. Знову вливаємо майонез.

Відварюємо куряче яйце, чистимо його і натираємо на тертку.

Знову кладемо продукт і обмазуємо майонезом. До повного охолодження ставимо закуску в холодильник.

Половину чіпсів розламуємо руками і розкладаємо по вже охолодженого салату.

Прикрашаємо блюдо залишилися цільними чіпсами і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою