Хочете вразити ваших домашніх або гостей яскравим і незвичайним частуванням? Приготуйте апетитний салат із корейської моркви, копченої курки і чіпсів. Блюдо різноманітить ваш святковий стіл і порадує своїм оригінальним смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 120 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 90 гр.
- Чіпси – 180 гр.
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою і чіпсами? Куряче копчене м’ясо дрібно нарізаємо ножем і викладаємо в салатницю або будь-яку глибоку тарілку.
Сіточкою поливаємо копчену курку майонезом.
Далі викладаємо моркву по-корейськи і знову додаємо майонез.
Розподіляємо консервовану кукурудзу. Знову вливаємо майонез.
Відварюємо куряче яйце, чистимо його і натираємо на тертку.
Знову кладемо продукт і обмазуємо майонезом. До повного охолодження ставимо закуску в холодильник.
Половину чіпсів розламуємо руками і розкладаємо по вже охолодженого салату.
Прикрашаємо блюдо залишилися цільними чіпсами і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою