Ситний і простий у приготуванні салат – те, що потрібно для домашнього столу. Спробуйте закуску з копченої курки, моркви по-корейськи, кукурудзи та огірком. Страва порадує вас яскравим смаком і пряним ароматом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 400 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і огірком легко! Копчене куряче м’ясо акуратно відокремлюємо від кісток і нарізаємо його тонкою соломкою.
Викладаємо нарізану курку в салатницю.
Такими ж тонкими шматочками нарізаємо і заздалегідь промиті огірки.
Консервовану кукурудзу викладаємо в сито і даємо повністю стекти соку.
В салат відправляємо кукурудзу, готову корейську моркву і нарізані огірки.
Поливаємо блюдо майонезом і розмішуємо.
Готовий салат можна доповнити зеленню, потім розкладаємо його на порції і подаємо до столу!
Салати з куркою