Ситний і простий у приготуванні салат – те, що потрібно для домашнього столу. Спробуйте закуску з копченої курки, моркви по-корейськи, кукурудзи та огірком. Страва порадує вас яскравим смаком і пряним ароматом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 400 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і огірком легко! Копчене куряче м’ясо акуратно відокремлюємо від кісток і нарізаємо його тонкою соломкою.

Викладаємо нарізану курку в салатницю.

Такими ж тонкими шматочками нарізаємо і заздалегідь промиті огірки.

Консервовану кукурудзу викладаємо в сито і даємо повністю стекти соку.

В салат відправляємо кукурудзу, готову корейську моркву і нарізані огірки.

Поливаємо блюдо майонезом і розмішуємо.

Готовий салат можна доповнити зеленню, потім розкладаємо його на порції і подаємо до столу!

Салати з куркою