Квасоля часто додають у салати, вона цінується за свій оригінальний смак і величезна кількість корисних макроелементів. Крім того, страви з квасолею створюють тривале відчуття ситості. Можна довго перераховувати позитивні сторони цього різновиду бобових, радимо взяти собі на озброєння рецепт салату, який, безсумнівно, вам сподобається.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Майонез – 30 – 50 мл
  • Копчена курка – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 100 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, квасолею і огірком? Відокремте м’ясо копченої курки від кісток і наріжте його невеликими скибочками.

Якщо огірки занадто великі, то можна взяти один. Огірки промийте і наріжте тонкими часточками.

Зелену петрушку промийте під проточною водою і залиште на паперових рушниках, щоб стекла рідина.

Дрібно нарубаєте зелень ножем.

З цибулини зніміть піну і дрібно наріжте.


Змішайте в глибокій мисці куряче м’ясо, огірки, зелень, цибулю і квасолю, посоліть, приправте спеціями, заправте майонезом. Зелена цибуля використовуйте для прикраси салату.

Приємного апетиту!

Салати з куркою