Квасоля часто додають у салати, вона цінується за свій оригінальний смак і величезна кількість корисних макроелементів. Крім того, страви з квасолею створюють тривале відчуття ситості. Можна довго перераховувати позитивні сторони цього різновиду бобових, радимо взяти собі на озброєння рецепт салату, який, безсумнівно, вам сподобається.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 30 – 50 мл
- Копчена курка – 200 гр.
- Квасоля консервована – 100 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, квасолею і огірком? Відокремте м’ясо копченої курки від кісток і наріжте його невеликими скибочками.
Якщо огірки занадто великі, то можна взяти один. Огірки промийте і наріжте тонкими часточками.
Зелену петрушку промийте під проточною водою і залиште на паперових рушниках, щоб стекла рідина.
Дрібно нарубаєте зелень ножем.
З цибулини зніміть піну і дрібно наріжте.
Змішайте в глибокій мисці куряче м’ясо, огірки, зелень, цибулю і квасолю, посоліть, приправте спеціями, заправте майонезом. Зелена цибуля використовуйте для прикраси салату.
Приємного апетиту!
Салати з куркою