Салат з копченою куркою, квасолею і печерицями дуже смачний, поживний і дуже смачний! Така страва обов’язково має бути на святковому столі! Готувати його легко і просто, з цим впоратися абсолютно кожен!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 500 гр.
  • Печериці консервовані – 1 банка
  • Квасоля червона – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 30 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з копченою куркою, квасолею і печерицями? Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками. Пасеруємо цибулю на помірно вогні до легкого золотистого відтінку, а також м’якого стану.

Печериці промиваємо та нарізаємо на дрібні шматочки.

Зелень миємо і кришимо ножем.

Зливаємо воду з квасолі і промиваємо її водою. Даємо їй підсохнути.

З’єднуємо всі продукти в глибокій ємності. Додаємо майонезну заправку, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячою грудкою і грибами Салат з маринованими грибами і куркою