Салат з копченою куркою, квасолею і печерицями дуже смачний, поживний і дуже смачний! Така страва обов’язково має бути на святковому столі! Готувати його легко і просто, з цим впоратися абсолютно кожен!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 500 гр.
- Печериці консервовані – 1 банка
- Квасоля червона – 1 банка
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – 30 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з копченою куркою, квасолею і печерицями? Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками. Пасеруємо цибулю на помірно вогні до легкого золотистого відтінку, а також м’якого стану.
Печериці промиваємо та нарізаємо на дрібні шматочки.
Зелень миємо і кришимо ножем.
Зливаємо воду з квасолі і промиваємо її водою. Даємо їй підсохнути.
З’єднуємо всі продукти в глибокій ємності. Додаємо майонезну заправку, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячою грудкою і грибами Салат з маринованими грибами і куркою