Свіжий і ароматний салат для домашнього обіду можна приготувати з копченого курячого м’яса, помідорів і болгарського перцю. Закуска виходить живильної і соковитою, її можна подавати до різних гарячих страв.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з копченою куркою, помідорами та болгарським перцем, м’ясо копченої курки ріжемо на невеликі кубики. Кісточку заздалегідь виймаємо, знімаємо шкірку за бажанням.
Відбираємо для салату міцні невеликі помідори і також дрібно нарізаємо їх.
З болгарського перцю видаляємо насіння.
Залишився овоч поділяємо на невеликі шматки.
Нарізані інгредієнти відправляємо в салатницю.
Також кладемо до них подрібнену петрушку, дрібно натертий сир, майонез і сіль за смаком.
Гарненько перемішуємо.
Поділяємо готову закуску їх копченої курки і овочів з невеликим тарілках і подаємо до столу!
Салати з куркою