Коли хочеться порадувати гостей і домочадців чимось смачним і незвичайним, вам на виручку прийде рецепт салату з креветками, авокадо, яйцем і помідорами. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються, тому смак готового блюда виходить дуже гармонійним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Креветки свіжі (очищені) – 12 – 15 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Яйце перепелине – 8 шт.
- Апельсин – 0,5 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з креветками, авокадо, яйцем і помідорами, підготуємо всі необхідні інгредієнти для салату. Якщо використовуємо заморожені креветки, то їх треба розморозити.
Для заправки в окремій ємності змішуємо вичавлений сік половини апельсина з оливковою олією, солимо і перчимо суміш.
Яйця відварюємо круто, ріжемо на половинки. Помідори крупно нарізаємо.
Авокадо розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку, акуратно виймаємо м’якоть авокадо, намагаючись зберегти шкірку. Нарізаємо його невеликими кубиками.
У салатнику змішати креветки, яйця, авокадо і помідори. Виливаємо на них заправку, акуратно перемішуємо.
Готовий салат перекладаємо в човники з шкірки авокадо. Прикрашаємо за бажанням. Дивовижний салат готовий!
Салат з креветками і апельсином Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками та перепелиними яйцями Салат з креветками, яйцем і помідорами Салати з креветками