Коли хочеться порадувати гостей і домочадців чимось смачним і незвичайним, вам на виручку прийде рецепт салату з креветками, авокадо, яйцем і помідорами. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються, тому смак готового блюда виходить дуже гармонійним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Авокадо – 1 шт.
  • Креветки свіжі (очищені) – 12 – 15 шт.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Яйце перепелине – 8 шт.
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з креветками, авокадо, яйцем і помідорами, підготуємо всі необхідні інгредієнти для салату. Якщо використовуємо заморожені креветки, то їх треба розморозити.

Для заправки в окремій ємності змішуємо вичавлений сік половини апельсина з оливковою олією, солимо і перчимо суміш.

Яйця відварюємо круто, ріжемо на половинки. Помідори крупно нарізаємо.

Авокадо розрізаємо навпіл, дістаємо кісточку, акуратно виймаємо м’якоть авокадо, намагаючись зберегти шкірку. Нарізаємо його невеликими кубиками.

У салатнику змішати креветки, яйця, авокадо і помідори. Виливаємо на них заправку, акуратно перемішуємо.

Готовий салат перекладаємо в човники з шкірки авокадо. Прикрашаємо за бажанням. Дивовижний салат готовий!

Салат з креветками і апельсином Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками та перепелиними яйцями Салат з креветками, яйцем і помідорами Салати з креветками