Поєднання креветок, руколи і бальзамічного оцту в салаті прийшло до нас з французької кухні, і цей рецепт настільки простий, що його здатен повторити кожен. Спробуйте доторкнутися до французької кухні і приготувати цей салат самі.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Рукола – 70 гр.
  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Помідори черрі – 8 – 10 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 0,5 ч. л.
  • Соєвий соус – 2 – 3 ч. л.

Процес приготування:

Рецепт салату з креветками, руколою і бальзамічним оцтом простий у приготуванні! Креветки очистити від панцирів і голів, обсмажте на сильному вогні з невеликою кількістю оливкової олії. Потім перекладіть їх у миску і збризніть лимонним соком.

Овочі та зелень вимити. Помідори розріжте навпіл. З авокадо зріжте шкірку і видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками.

У мисці змішайте рукколу, помідори, авокадо і креветки, збризніть оливковою олією.

Бальзамічний оцет змішайте з соєвим соусом. Полийте цією заправкою салат, перемішайте повільними рухами. Низькокалорійний французький салат готовий.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і бальзамічним оцтом Салат з креветками і овочами Салат з креветками та авокадо помідорами черрі Салат з креветками, авокадо, помідорами і руколою Салати з морепродуктами