Креветки і печериці ідеально поєднуються між собою в домашніх закусках. Два інгредієнта, багатих білком, зроблять салат максимально поживним і корисним. Ідеально для швидкого ситної вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Листовий салат – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Лимонний сік – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з креветками і печерицями легко! Розморожені креветки занурюємо в киплячу воду на 3-4 хвилини, потім остуджуємо і чистимо продукт.
Ретельно промиваємо печериці, розрізаємо їх навпіл і обсмажуємо до яскравого рум’янцю. Можна додати трохи солі.
Очищаємо від насіння болгарський перець і поділяємо його на тонкі смужки.
На порційні тарілки викладаємо салатні листя. На них – упереміш креветки, печериці і соломки перцю. Солимо, поливаємо олією, лимонним соком і подаємо до столу. Готово!
Салат з креветками і листям салату Салати з креветками Салати з морепродуктами