Креветки і печериці ідеально поєднуються між собою в домашніх закусках. Два інгредієнта, багатих білком, зроблять салат максимально поживним і корисним. Ідеально для швидкого ситної вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Лимонний сік – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з креветками і печерицями легко! Розморожені креветки занурюємо в киплячу воду на 3-4 хвилини, потім остуджуємо і чистимо продукт.

Ретельно промиваємо печериці, розрізаємо їх навпіл і обсмажуємо до яскравого рум’янцю. Можна додати трохи солі.

Очищаємо від насіння болгарський перець і поділяємо його на тонкі смужки.

На порційні тарілки викладаємо салатні листя. На них – упереміш креветки, печериці і соломки перцю. Солимо, поливаємо олією, лимонним соком і подаємо до столу. Готово!

Салат з креветками і листям салату Салати з креветками Салати з морепродуктами