Закуска з креветок і оливок не тільки прикрасить ваш стіл, але і порадує близьких цікавим смаком. Салат простий у приготуванні, його можна подавати до вечері або обіду.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі – 150 гр.
  • Оливки – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Горошок зелений консервований – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з креветками і оливками? Відварюємо креветки до каструлі з киплячою водою. Звільняємо від панцира.

Варимо курячі яйця і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Можна використовувати овочерізку, ніж або тертку.

Огірок нарізаємо тонкою не надто довгою соломкою.

В загальну тарілку викладаємо підготовлені інгредієнти.

Додаємо в салат оливки без кісточок. Розрізати на половинки не обов’язково.

Всипаємо ложку консервованого горошку.

Поливаємо закуску майонезом. Сіль додаємо за смаком.

Розмішуємо салат і ставимо охолоджуватися в холодильник. Після чого можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і огірками Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з морепродуктами