Оригінальний салат для особливого сімейного вечері можна приготувати швидко і без зайвих клопотів. Закуска з креветками і в’яленими помідорами приємно здивує ваших рідних.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- в’ялені Помідори – 100 гр.
- Яйце перепелине – 6 шт.
- Листовий салат – 100 гр.
- Цибуля зелена – 20 гр.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з креветками і в’яленими помідорами? Попередньо відварюємо перепелині яйця і креветки. Останні слід очистити від панцира.
Очищені креветки обсмажуємо на сковороді пару хвилин, потім змішуємо їх соєвим соусом і знімаємо з плити.
Промиваємо і сушимо салатні листя, розриваємо їх на більш дрібні шматочки руками.
З’єднуємо салат з креветками, подрібнюємо до них зелений лук. Солимо, додаємо оливкову олію і лимонний сік. Перемішуємо.
яйця Чистимо, розрізаємо їх навпіл і викладаємо в салат разом з в’яленими помідорами. Салат готовий до подачі. Приємного апетиту!
Салат з креветками і листям салату Салат з креветками і овочами Салат з креветками та перепелиними яйцями Салати з креветками Салати з морепродуктами