Оригінальний салат для особливого сімейного вечері можна приготувати швидко і без зайвих клопотів. Закуска з креветками і в’яленими помідорами приємно здивує ваших рідних.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • в’ялені Помідори – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 6 шт.
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати салат з креветками і в’яленими помідорами? Попередньо відварюємо перепелині яйця і креветки. Останні слід очистити від панцира.

Очищені креветки обсмажуємо на сковороді пару хвилин, потім змішуємо їх соєвим соусом і знімаємо з плити.

Промиваємо і сушимо салатні листя, розриваємо їх на більш дрібні шматочки руками.

З’єднуємо салат з креветками, подрібнюємо до них зелений лук. Солимо, додаємо оливкову олію і лимонний сік. Перемішуємо.

яйця Чистимо, розрізаємо їх навпіл і викладаємо в салат разом з в’яленими помідорами. Салат готовий до подачі. Приємного апетиту!

Салат з креветками і листям салату Салат з креветками і овочами Салат з креветками та перепелиними яйцями Салати з креветками Салати з морепродуктами