Легкий і корисний салат з морепродуктів і зеленим яблуком, горошком і огірком в дієтичної і ніжною заправці готується швидко і не складно.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Креветки варені – 200 гр.
- Яблука (зелені) – 1 шт.
- Горошок зелений консервований – 0.5 банок
- Огірки – 0.5 шт.
- Листовий салат – 3 шт.
- Для заправки: –
- Масло оливкове – 5 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з креветками і яблуком? Листя салату промийте і промокніть рушником
Огірок і яблуко помийте і зчистите з них шкірку.
Натріть їх на тертці крупно, так салат буде ніжніше. Горошок покладіть в друшляк і трохи промийте.
Складіть огірок, яблуко, горошок і очищені варені креветки в тарілці.
З’єднайте масло з гірчицею, збийте блендером, додайте сік лимона, перець.
Перемішайте і спробуйте соус, можливо, щось захочеться можна скорегувати смак, додавши сіль, лимонний сік або перець.
На тарілку викладіть листя салату, і гіркою на них розподіліть салат. Полийте заправкою.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і листям салату Салат з креветками і яблуками Салати з креветками Салати з морепродуктами