Легкий і корисний салат з морепродуктів і зеленим яблуком, горошком і огірком в дієтичної і ніжною заправці готується швидко і не складно.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Креветки варені – 200 гр.
  • Яблука (зелені) – 1 шт.
  • Горошок зелений консервований – 0.5 банок
  • Огірки – 0.5 шт.
  • Листовий салат – 3 шт.
  • Для заправки: –
  • Масло оливкове – 5 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з креветками і яблуком? Листя салату промийте і промокніть рушником

Огірок і яблуко помийте і зчистите з них шкірку.


Натріть їх на тертці крупно, так салат буде ніжніше. Горошок покладіть в друшляк і трохи промийте.

Складіть огірок, яблуко, горошок і очищені варені креветки в тарілці.

З’єднайте масло з гірчицею, збийте блендером, додайте сік лимона, перець.

Перемішайте і спробуйте соус, можливо, щось захочеться можна скорегувати смак, додавши сіль, лимонний сік або перець.

На тарілку викладіть листя салату, і гіркою на них розподіліть салат. Полийте заправкою.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і листям салату Салат з креветками і яблуками Салати з креветками Салати з морепродуктами