Хочу поділитися чудовим рецептом салату з креветками, мідіями і авокадо. Любителі морепродуктів обов’язково оцінять таку закуску. Салат виходить з неймовірним смаковим поєднанням інгредієнтів, і відмінно підійде для будь-якого святкового застілля.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Мідії – 400 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Кальмари – 400 гр.
- Креветки свіжі (очищені) – 400 гр.
- Ананас консервований – 300 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Листовий салат для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з креветками, мідіями і авокадо. Кальмари очистити, обдавши окропом і виклавши в холодну воду.
В каструлю наберіть води, поставте на середній вогонь, посоліть, викладіть очищені креветки, мідії і кальмари, варіть 5 хвилин, періодично помішуючи.
Потім злийте через сито і залиште, щоб зайва рідина скла.
Консервовані ананаси наріжте кубиками.
Кальмари наріжте соломкою.
Авокадо ретельно вимийте, обсушити на кухонному рушнику, потім розріжте вздовж, акуратно вийміть кісточку, скориставшись столовою ложкою вийміть м’якоть авокадо і наріжте її дрібним кубиком. При бажанні шкірку від авокадо можна використовувати для подачі салату.
Листя салату ретельно промийте під холодною водою, а потім струсіть від зайвої вологи.
Салат посоліть і заправте необхідною кількістю майонезу. Ретельно перемішайте. Підготуйте порційні креманки або келихи для подачі викладіть листя салату, а потім зверху залийте приготованим салатом. Готовий салат з креветками, мідіями і авокадо подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з кальмарами і ананасом Салат з кальмарами і майонезом Салат з креветками і майонезом Салат з креветками та авокадо Салати з креветками