Салат з креветок, пекінської капусти і граната виходить легким і хрустким. Його можна подавати як окрему закуску і як доповнення до рибних страв і запечене картоплі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 0.5 шт.
- Ананас консервований – 1 банка
- Гранат – 0.5 шт.
- Креветки свіжі – 500 гр.
- Гірчиця французька – 1 ч. л.
- Сметана 20% – 3 ст. л.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з креветками, пекінською капустою і гранатом. Креветки відварити в підсоленій воді 2-3 хвилини після закипання. Воду злийте і остудіть морепродукти.
Пекінську капусту помийте, довільно наріжте і викладіть в миску.
З ананасів злити сік і наріжте їх кубиками. Покладіть в миску ананаси, креветки і зерна граната.
Зробіть заправку для салату. В окремій мисці змішайте сметану, оливкова олія, гірчицю, сіль і перець, збийте виделкою до однорідності.
Всі інгредієнти перемішайте з заправкою та поставте салат в холодильник на 15 хвилин. Перед подачею можна прикрасити салат зеленню.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і гранатом Салат з креветками і пекінською капустою Салати з креветками Салати з морепродуктами