Прекрасне поєднання ананасів, пекінської капусти, креветок і граната дарують незабутній смак салату, який припаде до душі навіть справжнім гурманам. Крім того, вагомою перевагою салату є його легкість і корисність, що, безсумнівно, не може не радувати тих, хто стежить за фігурою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Креветки свіжі (очищених) – 160 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Ананас консервований – 100 гр.
  • Гранат – 80 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ч. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль 0.25 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з креветками ананасом і пекінською капустою. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Помийте гранат і витягніть його зерна.

Відварюємо креветки в підсоленій воді, після чого їх необхідно очистити і порізати невеликими шматочками.

Нашинковываем пекінську капусту, консервовані ананаси виймаємо з банки і нарізаємо кубиком.

Відварюємо яйце, після цього дістати жовток і розтерти його.

Займемося приготуванням заправки. Для цього в окрему миску кладемо сметану, розтертий жовток, лимонний сік, гірчицю, оливкова олія.

Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Викладаємо в салатник креветки, ананаси, пекінську капусту і третина гранатових зерен.

Присмачую салат заправкою і ставимо в холодильник на 20 хвилин.

Залишилося прикрасити салат рубаною зеленню і жменею гранатових зерен.

Салат з креветками і гранатом Салат з креветками, ананасом і яйцем Салати з креветками Салати з морепродуктами