Салат з креветками, пекінською капустою і кукурудзою – це джерело корисних мінералів і вітамінів. Мало того, що креветки є делікатесним і низькокалорійним продуктом, в них міститься легкозасвоюваний калій, йод, цинк та інші корисні мікроелементи.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Кедрові горіхи – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Креветки свіжі – 100 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з креветками, пекінською капустою і кукурудзою просто! Пекінську капусту добре промийте під проточною водою і наріжте тонкими смужками.

Кедрові горішки викладіть на розігріту сковороду і підсушіть на невеликому вогні. Потім перекладіть їх у миску.

З кукурудзи злити сік і перекладіть її в миску.

Помідор помийте і наріжте невеликими кубиками. Капусту і помідор також перекладіть в миску.

Креветки обсмажте на оливковій олії і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть і приправити салат за смаком, заправте сметаною, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і кедровими горішками Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салати з креветками Салати з морепродуктами