Салати з морепродуктів на смак виходять дуже легкими, але при цьому не поступаються по ситності іншим холодних закусок. Спробуйте морське частування, доповнене пікантною руколою та перепелиними яйцями.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Креветки свіжі – 100 гр.
  • Рукола – 1 пучок
  • Яйце перепелине – 2 шт.
  • Помідори черрі – 3 шт.
  • Сир Фета – 30 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кунжут – за смаком
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з креветками, руколою і перепелиними яйцями? Заливаємо рукколу холодною водою і ставимо в холодильник.

Відварюємо креветки до готовності. Також відварюємо перепелині яйця. У цей час нарізаємо фету кубиками, а черрі – кружечками.

Дістаємо рукколу і злегка віджимаємо її від води. Потім викладаємо на тарілку разом з креветками, помідорами, сиром і нарізаними перепелиними яйцями.

Перчимо і солимо салат, посипаємо кунжутом, поливаємо його лимонним соком і оливковою олією. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Салат з креветками і руколою Салат з креветками і сиром Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, помідорами і сиром Салат з креветками, яйцем і помідорами Салат з креветками, яйцем і сиром