Дуже добре з креветками поєднується консервована кукурудза і свіжі овочі. З таких продуктів господині роблять салати для будь-яких випадків. А щоб зробити салат ще більш ситним і поживним, додайте в нього трохи вареного рису.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки свіжі – 400 гр.
- Кукурудза консервована – 300 гр.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Петрушка – 4 гілки
- Яйце – 4 шт.
- Рис білий – 100 гр.
- Лимон – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 80 гр.
- Сметана – 70 гр.
- Сіль морська – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з креветками, рисом і кукурудзою, яйця зваріть круто. Огірок і зелень помийте. Часник очистіть від лушпиння. Рис відваріть до готовності. Креветки залийте холодною водою, всипте пару чайних ложок морської солі і покладіть часточки лимона. На дуже повільному вогні доведіть креветки до кипіння і потім охолодіть в бульйоні.
Огірки і яйця наріжте кубиками. Петрушку дрібно порубаєте ножем.
У мисці змішайте рис, кукурудзу, креветки, яйця, петрушку і огірки. Посоліть салат на смак.
Часник пропустіть через прес. Заправте салат сумішшю майонезу, сметани і часнику, перемішайте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і овочами Салат з креветками і часником Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, кукурудзою, яйцем і огірками Салат з креветками, яйцем і огірком Салати з креветками