Дуже добре з креветками поєднується консервована кукурудза і свіжі овочі. З таких продуктів господині роблять салати для будь-яких випадків. А щоб зробити салат ще більш ситним і поживним, додайте в нього трохи вареного рису.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Креветки свіжі – 400 гр.
  • Кукурудза консервована – 300 гр.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Петрушка – 4 гілки
  • Яйце – 4 шт.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 80 гр.
  • Сметана – 70 гр.
  • Сіль морська – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з креветками, рисом і кукурудзою, яйця зваріть круто. Огірок і зелень помийте. Часник очистіть від лушпиння. Рис відваріть до готовності. Креветки залийте холодною водою, всипте пару чайних ложок морської солі і покладіть часточки лимона. На дуже повільному вогні доведіть креветки до кипіння і потім охолодіть в бульйоні.

Огірки і яйця наріжте кубиками. Петрушку дрібно порубаєте ножем.

У мисці змішайте рис, кукурудзу, креветки, яйця, петрушку і огірки. Посоліть салат на смак.

Часник пропустіть через прес. Заправте салат сумішшю майонезу, сметани і часнику, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і овочами Салат з креветками і часником Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, кукурудзою, яйцем і огірками Салат з креветками, яйцем і огірком Салати з креветками