Для приготування цього салату вам не потрібні особливі кулінарні навички: впоратися з ним під силу навіть початківцям кухарям. До того ж, для приготування цієї страви не потрібно багато часу. А якщо вам вже давно приїлися традиційні салати, то цей рецепт спеціально для вас.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки свіжі – 500 гр.
- Рукола – 125 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Помідори черрі – 250 гр.
- Кедрові горіхи – 1 жменя
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Масло оливкове – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з креветками та авокадо і руколою просто! Ретельно вимиваємо рукколу.
Помідори черрі також гарненько промиваємо, розрізаємо на дві частини.
Авокадо нарізаємо смужкою. Все це відправляємо в салатник і присмачую лимонним соком.
Розморожені креветки обсмажуємо на сковорідці з обох сторін. Перед смаженням рекомендується викласти креветки на паперовий рушник для видалення зайвої рідини.
На овочеву суміш у салатнику викладаємо обсмажені креветки, знову присмачую лимонним соком і оливковою олією.
Залишилося прикрасити салат кедровими горішками.
Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками та авокадо Салат з креветками, авокадо, помідорами і руколою Салат з креветками, помідорами чері та сиром