Для приготування цього салату вам не потрібні особливі кулінарні навички: впоратися з ним під силу навіть початківцям кухарям. До того ж, для приготування цієї страви не потрібно багато часу. А якщо вам вже давно приїлися традиційні салати, то цей рецепт спеціально для вас.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Креветки свіжі – 500 гр.
  • Рукола – 125 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Помідори черрі – 250 гр.
  • Кедрові горіхи – 1 жменя
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з креветками та авокадо і руколою просто! Ретельно вимиваємо рукколу.

Помідори черрі також гарненько промиваємо, розрізаємо на дві частини.

Авокадо нарізаємо смужкою. Все це відправляємо в салатник і присмачую лимонним соком.

Розморожені креветки обсмажуємо на сковорідці з обох сторін. Перед смаженням рекомендується викласти креветки на паперовий рушник для видалення зайвої рідини.

На овочеву суміш у салатнику викладаємо обсмажені креветки, знову присмачую лимонним соком і оливковою олією.

Залишилося прикрасити салат кедровими горішками.

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками та авокадо Салат з креветками, авокадо, помідорами і руколою Салат з креветками, помідорами чері та сиром