Просте блюдо, ситне і багате вітамінами. Легке куряче м’ясо відмінно поєднується з будь-якими овочами і деякими фруктами. Тому з ним так просто імпровізувати і отримувати нові оригінальні смаки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Яблука – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,5 – 1 шт.
  • Ананас консервований – 180 гр.
  • Кукурудза консервована – 150 гр.
  • Петрушка – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, ананасом, перцем і яблуком? Куряче м’ясо опустіть в киплячу воду і зваріть до готовності. Потім остудіть і наріжте кубиками.

Моркву відваріть, наріжте кубиками.

Болгарський перець, яблуко і консервований ананас наріжте невеликими кубиками.

Перекладіть нарізані інгредієнти в миску, додати консервовану кукурудзу.

Зелень дрібно порубаєте ножем, додайте її в миску. Заправте салат майонезом, додайте спеції за смаком і перемішайте. Салат готовий.

Смачного!

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і майонезом Салат з курячим філе і ананасом Салати з куркою