Просте блюдо, ситне і багате вітамінами. Легке куряче м’ясо відмінно поєднується з будь-якими овочами і деякими фруктами. Тому з ним так просто імпровізувати і отримувати нові оригінальні смаки.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 1 шт.
- Яблука – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 – 1 шт.
- Ананас консервований – 180 гр.
- Кукурудза консервована – 150 гр.
- Петрушка – за смаком
- Майонез – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з куркою, ананасом, перцем і яблуком? Куряче м’ясо опустіть в киплячу воду і зваріть до готовності. Потім остудіть і наріжте кубиками.
Моркву відваріть, наріжте кубиками.
Болгарський перець, яблуко і консервований ананас наріжте невеликими кубиками.
Перекладіть нарізані інгредієнти в миску, додати консервовану кукурудзу.
Зелень дрібно порубаєте ножем, додайте її в миску. Заправте салат майонезом, додайте спеції за смаком і перемішайте. Салат готовий.
Смачного!