Неповторні смак поживного і смачного салату з куркою, грибами, чорносливом і огірком виходить завдяки поєднанню ніжною курки і печериць. Родзинкою салату також стане доповнення з чорносливу, яке додасть йому особливі нотки! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- копчене Куряче філе – 300 гр.
- Чорнослив – 150 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Майонез – 30 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з куркою, грибами, чорносливом і огірком. Печериці нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо 10-15 хв. на олії.
Копчене куряче філе ріжемо невеликими кубиками.
Тепер промиваємо огірки, відрізаємо кінчики і також дрібно нарізаємо.
Чорнослив промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
Беремо глибоку салатницю і збираємо салат шарами. Шари будуть повторювати, тому відразу кладемо ½ частину від готових продуктів. 1-им шаром кладемо печериці.
Потім викладаємо копчену курку і робимо прошарок з майонезу. Також можна трохи посолити.
Тепер викладаємо корейську моркву, знову змащуємо чорносливом.
Робимо шар з чорносливу.
Останній шар викладаємо огірок і повторюємо всі верстви ще раз.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салати з куркою