Апетитний салат з курки, грибів і квасолі з цибулею, доповнить ситний обід і підійде для святкового столу! Дуже смачне блюдо, яке легко приготувати!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 300 гр.
- Печериці консервовані – 230 гр.
- Квасоля червона – 250 гр.
- Сир – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Часник – зуб.
- Майонез – гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою, грибами, квасолею й цибулею? Курячу грудку відварюємо 30-40 хв., даємо їй трохи охолонути, а потім нарізаємо невеликими кубиками.
Сир натираємо з допомогою великої терки.
Печериці ріжемо пластинками, якщо шматочки виходять занадто великими, можна порізати їх ще на половинки.
Цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо кубиками і підсмажити на рослинній олії, поки він не стане м’яким і золотистим.
Часник подрібнюємо ножем або пропускаємо через прес.
Зливаємо воду з квасолі, з’єднайте з іншими інгредієнтами і заправляємо майонезом. Солимо і приправляємо за смаком.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячою грудкою і грибами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами