Любителям смачних салатів від усієї душі рекомендую приготувати святковий салат з куркою, грибами, огірками і яйцем. Простий салат виходить надзвичайно соковитим і ніжним. Чудово підійде для дружніх посиденьок. Процес приготування салату практично не відніме у вас часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Гриби консервовані – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Куряча грудка копчена – 250 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Майонез – 200 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
- Петрушка для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати салат з куркою, грибами, огірками і яйцем? Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, дрібно наріжте, змішайте з майонезом.
На блюдо для подачі встановіть кулінарне кільце. Копчену курячу грудку відокремити від шкіри і кісток, наріжте соломкою і викладіть першим шаром. Також можна використовувати відварне або запечене куряче м’ясо.
Зверху розподіліть частина яєчної маси з майонезом.
Огірки і кріп ретельно вимийте і обсушіть. Огірки наріжте кубиками і викладіть наступним шаром. Кріп подрібніть і викладіть поверх огірків.
Зверху розподіліть частина яєчної маси з майонезом.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте тонкими півкільцями. Відкрийте банку консервованих грибів і злийте рідину. Добре розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією, покладіть подрібнену ріпчасту цибулю і гриби. Посоліть і обсмажте до повного випаровування утворилася рідини.
Гриби повністю охолодіть і викладіть наступним шаром. Зверху розподіліть частина яєчної маси з майонезом.
Рівномірно розподіліть.
Промажте майонезом.
Верх салату задекоріруйте петрушкою, подрібненим кропом і курячими яйцями.
Обережно зніміть кулінарне кільце. Готовий салат з куркою, грибами, огірками і яйцем подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячою грудкою і грибами Салати з куркою