Ідеальне поєднання смаків! Курка, мариновані гриби, огірки і моркву по-корейськи – смачний, поживний і корисний салат, який підійде для будь-якого торжества. Дуже красиве і апетитне блюдо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гриби мариновані – 300 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Майонез – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з куркою, грибами, огірками та морквою, мариновані гриби нарізаємо дрібними шматочками.
Огірки натираємо на крупній тертці, якщо є корейська терка, то краще використовувати її.
Куряче філе відварюємо 20-30 хв. в підсолене воді і розбираємо його на волокна.
Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо кубиками. Пасеруємо цибулю на рослинній олії до золотистого відтінку 10-15 хв
З’єднуємо цибулю і мариновані гриби і першим шаром викладаємо на тарілку, потім робимо шар з майонезу, кладемо курячу грудку, знову промазуємо майонезом і викладаємо моркву по-корейськи. Останніми викладаємо огірки і верхівку робимо з майонезу.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе і грибами Салат з курячою грудкою і маринованими грибами