Салат з куркою, грибами, волоським горіхом і чорносливом відмінно підходить для сніданку. Апетитний салат стане чудовим частуванням для ваших близьких і друзів. Обов’язково приготуйте, і ваші рідні будуть в захваті від соковитого вершкового страви.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Чорнослив – 100 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Майонез – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Волоський горіх – 50 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, грибами, волоським горіхом і чорносливом просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування салату. Куряче філе заздалегідь відваріть в підсоленій воді. Печериці очистити від шкірки. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння. Петрушку вимийте і обсушіть. У чашу блендера викладіть петрушку, часник і майонез, подрібніть до однорідної консистенції.

Підготуйте велику плоску тарілку або блюдо і кулінарне кільце.

Приготовану заправку викладіть в кулінарний мішок.

Очищені печериці і цибулю подрібніть.

добре розігрійте Сковороду, налийте трохи олії і викладіть подрібнену ріпчасту цибулю та печериці.

Постійно помішуючи, обсмажте до повного випаровування виділилася рідини. Трохи посоліть.

Куряче філе розберіть на волокна.

Половину курячого м’яса рівним шаром викладіть в кулінарне кільце. Посоліть.

Промажте приготовленої заправкою.

Потім викладіть обсмажені шампіньйони і цибулю.

Промажте ароматною заправкою.

Викладіть другу половину курячого м’яса. Посоліть.

Знову промажте заправкою.

Чорнослив промийте, обсушити паперовими рушниками, а потім подрібніть гострим ножем.

Волоські горіхи переберіть від шкаралупи і подрібніть ножем.

Підготовлений чорнослив і волоські горіхи викладіть наступним шаром.

Добре утрамбуйте.

Промажте ароматною заправкою.

Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, білки відокремте від жовтків. Курячі білки натріть на дрібній тертці і викласти наступним шаром.

Твердий сир натріть на крупній тертці. Викладіть поверх білкового шару.

Промажте ароматною заправкою.

Курячі жовтки подрібніть і викладіть поверх сирного шару.

Рівномірно розподіліть по всій поверхні.

Обережно зніміть кулінарне кільце.

Промажте залишилася заправкою боки салату.

Апетитний салат прикрасьте по своєму бажанню свіжими овочами та зеленню.

Яскравий і ошатний салат з куркою, грибами, волоськими горіхами і чорносливом подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами