Салат з куркою, грибами, волоським горіхом і чорносливом відмінно підходить для сніданку. Апетитний салат стане чудовим частуванням для ваших близьких і друзів. Обов’язково приготуйте, і ваші рідні будуть в захваті від соковитого вершкового страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Чорнослив – 100 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Майонез – 150 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Волоський горіх – 50 гр.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, волоським горіхом і чорносливом просто! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування салату. Куряче філе заздалегідь відваріть в підсоленій воді. Печериці очистити від шкірки. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння. Петрушку вимийте і обсушіть. У чашу блендера викладіть петрушку, часник і майонез, подрібніть до однорідної консистенції.
Підготуйте велику плоску тарілку або блюдо і кулінарне кільце.
Приготовану заправку викладіть в кулінарний мішок.
Очищені печериці і цибулю подрібніть.
добре розігрійте Сковороду, налийте трохи олії і викладіть подрібнену ріпчасту цибулю та печериці.
Постійно помішуючи, обсмажте до повного випаровування виділилася рідини. Трохи посоліть.
Куряче філе розберіть на волокна.
Половину курячого м’яса рівним шаром викладіть в кулінарне кільце. Посоліть.
Промажте приготовленої заправкою.
Потім викладіть обсмажені шампіньйони і цибулю.
Промажте ароматною заправкою.
Викладіть другу половину курячого м’яса. Посоліть.
Знову промажте заправкою.
Чорнослив промийте, обсушити паперовими рушниками, а потім подрібніть гострим ножем.
Волоські горіхи переберіть від шкаралупи і подрібніть ножем.
Підготовлений чорнослив і волоські горіхи викладіть наступним шаром.
Добре утрамбуйте.
Промажте ароматною заправкою.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, білки відокремте від жовтків. Курячі білки натріть на дрібній тертці і викласти наступним шаром.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Викладіть поверх білкового шару.
Промажте ароматною заправкою.
Курячі жовтки подрібніть і викладіть поверх сирного шару.
Рівномірно розподіліть по всій поверхні.
Обережно зніміть кулінарне кільце.
Промажте залишилася заправкою боки салату.
Апетитний салат прикрасьте по своєму бажанню свіжими овочами та зеленню.
Яскравий і ошатний салат з куркою, грибами, волоськими горіхами і чорносливом подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами