Такий варіант салату підійде для любителів простий і корисної їжі. Салат готується швидко з продуктів, які напевно знайдуться в кожному холодильнику.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гриби – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Кукурудза консервована – 380 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, яйцем і морквою? Зваріть куряче філе, наріжте його кубиками.

Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте. Моркву очистіть і натріть на середній терці. Обсмажте цибулю на рослинній олії, потім додайте моркву і продовжуйте готувати ще 4-5 хвилин.

Печериці помийте і наріжте кубиками, додайте їх на сковороду до засмажки з цибулі і моркви. Смажте всі разомсте ще 7-10 хвилин.

Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте. Додайте їх в миску до курячого м’яса і засмажки.

Додайте в салат консервовану кукурудзу, заправте його майонезом, посоліть за смаком і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами