Салат з куркою і сухариками досить простий у приготуванні і дуже смачний. Все, що від вас вимагається, заздалегідь відварити курячу грудку. Але якщо у вас є готове куряче м’ясо, то процес приготування займе мінімальну кількість часу. Готовий салат прикрасити можна свіжою зеленню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Батон – 200 гр.
- Майонез – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою і сухариками. Підготуйте необхідні продукти. Наберіть в глибоку каструлю холодної води, додайте спеції. Доведіть до кипіння. Грудку помітите в каструлю, зніміть піну і варіть протягом 20 хвилин.
Готове м’ясо охолодіть і дрібно наріжте.
Батон або білий хліб наріжте кубиками невеликого розміру.
Підсушіть нарізаний батон на добре розігрітій сковороді.
Сир натріть на крупній тертці. Викладіть в глибокий салатник. Додайте нарізане куряче філе. Банку консервованої кукурудзи відкрийте, злийте рідину. Викладіть в салатник. Щоб сухарики не розмокли, додайте їх прямо перед подачею.
Заправте салат майонезом. Добре розмішайте.
Подавайте салат порційно, прикрасивши за бажанням дрібнонарізаною зеленню.
Приємного апетиту!
Салати з куркою