Салат з картоплі, моркви і курячого філе – ситна і оригінальна закуска для вашого святкового столу. Оцініть простий рецепт приготування страви і порадуйте ваших гостей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Для прикраси: –
  • Яйце – 1 шт.
  • Петрушка – 10 гр.
  • Морква – 1 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з куркою, морквою і картоплею, відварюємо картоплю в шкірці до готовності. Потім охолоджуємо продукт, чистимо його і натираємо на крупній тертці.

терту картоплю Викладаємо рівним шаром на тарілку. Трохи солимо і поливаємо майонезом.

Відварюємо куряче філе. Потім подрібнюємо його і укладаємо на шар з картоплі. Знову солимо і посипаємо майонезом.

Відварюємо морква, також натираємо її і укладаємо шаром в салат. Зверху розподіляємо кільця ріпчастої цибулі. Можна їх обшпарити. Обмазуємо майонезом.

Відварюємо яйце. Подрібнюємо і прикрашаємо їм салат по вашому смаку. Також декоруємо петрушкою і шматочком вареної моркви. Готово, можна подавати до столу!

Салати з куркою