Побалуйте себе і своїх близьких приголомшливим вишуканим салатом з ніжним білим м’ясом, солодким виноградом і хрусткими фісташками. Він вийде ситним, але легким, може зійти за повноцінний ланч.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Майонез – 50 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Виноград Кишмиш – 500 гр.
- Листовий салат – 100 гр.
- Фісташки – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою і виноградом. Куряче філе зваріть в підсоленій воді, охолодіть його, не дістаючи з бульйону, потім наріжте невеликими шматочками.
Листя салату ретельно промийте від піску, просушіть на паперових рушниках і нарвете крупно руками.
Виноград промийте, відкиньте ягоди на друшляк, щоб стекла рідина. Виноградини розрізати навпіл.
Фісташки необхідно очистити від шкаралупи і сухої шкірки. Горіхи подрібніть товкачем або ножем.
Зберіть всі інгредієнти в мисці, заправте майонезом і салат готовий.
Приємного апетиту!
Салати з куркою