Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом незвичайного, яскравого салату з куркою, корейською морквою і волоським горіхом, який можна приготувати на святковий стіл. Салат виходить легким і апетитним.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 250 гр.
- Сіль – за смаком
- Яйце – 3 шт.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Капуста пекінська – 550 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Шинка – 250 гр.
- Вода – 50 мл
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Листовий салат для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, корейською морквою і волоським горіхом просто! У невелику ємність розбийте курячі яйця, додайте кукурудзяний або картопляний крохмаль, влийте питну воду і трохи посоліть.
З допомогою виделки або віночка доведіть масу до однорідної консистенції.
добре розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією.
Вилийте трохи яєчної маси. Обсмажте яєчні млинці до рівномірного золотистого кольору з двох сторін. Таким чином посмажте всі млинці.
Шинку, копчене м’ясо або будь-які інші ковбасні вироби наріжте соломкою.
Пекінську капусту наріжте соломкою.
У салатник викладіть підготовлені інгредієнти, додайте моркву по-корейськи.
Заздалегідь відварити куряче філе в підсоленій воді.
Зварене м’ясо повністю остудіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Замість відвареного курячого філе, можна використовувати копчене куряче філе. Додайте в салат.
Яєчні млинці скрутіть в рулет і наріжте тонкою соломкою. Додайте в салат.
Волоські горіхи переберіть, щоб не попалася шкаралупа або перегородки. Після чого подрібніть ножем. Додайте в салат.
Салат посоліть і заправте майонезом, добре перемішайте.
Листя салату вимийте і обсушіть. Блюдо застелити листям салату. Викладіть приготований ароматний салат з куркою, корейською морквою і волоським горіхом і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салати з куркою