Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом незвичайного, яскравого салату з куркою, корейською морквою і волоським горіхом, який можна приготувати на святковий стіл. Салат виходить легким і апетитним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 3 шт.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Капуста пекінська – 550 гр.
  • Майонез – 150 гр.
  • Шинка – 250 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Волоський горіх – 50 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Листовий салат для прикраси

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, корейською морквою і волоським горіхом просто! У невелику ємність розбийте курячі яйця, додайте кукурудзяний або картопляний крохмаль, влийте питну воду і трохи посоліть.

З допомогою виделки або віночка доведіть масу до однорідної консистенції.

добре розігрійте Сковороду, змастіть рослинною олією.

Вилийте трохи яєчної маси. Обсмажте яєчні млинці до рівномірного золотистого кольору з двох сторін. Таким чином посмажте всі млинці.

Шинку, копчене м’ясо або будь-які інші ковбасні вироби наріжте соломкою.

Пекінську капусту наріжте соломкою.

У салатник викладіть підготовлені інгредієнти, додайте моркву по-корейськи.

Заздалегідь відварити куряче філе в підсоленій воді.

Зварене м’ясо повністю остудіть і наріжте середнім за розміром кубиком. Замість відвареного курячого філе, можна використовувати копчене куряче філе. Додайте в салат.

Яєчні млинці скрутіть в рулет і наріжте тонкою соломкою. Додайте в салат.

Волоські горіхи переберіть, щоб не попалася шкаралупа або перегородки. Після чого подрібніть ножем. Додайте в салат.

Салат посоліть і заправте майонезом, добре перемішайте.

Листя салату вимийте і обсушіть. Блюдо застелити листям салату. Викладіть приготований ароматний салат з куркою, корейською морквою і волоським горіхом і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою