Апетитний салат з чудовим смаком! Ніжна кориця, соковита морква по-корейськи і кукурудза та хрусткі сухарики створюють неповторне поєднання. Такий салат стане відмінним прикрасою святкового столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Сухарі житні – 50 гр.
- Майонез – 50 – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з куркою, корейською морквою, кукурудзою і сухариками, куряче філе промиваємо і ставимо варитися.
Коли вода закипить, додаємо дрібку солі і продовжуємо варити 15-20 хв.
Потім зливаємо воду, трохи охолоджуємо курку і розбираємо її на волокна, великі шматочки можна розрізати на половину.
Зливаємо рідину з кукурудзи і додаємо її до курки.
Тепер додаємо моркву по-корейськи.
Зелень промиваємо і дрібно шаткуємо ножем.
Заправляємо салат майонезом, солимо й додаємо подрібнену зелень. Все добре перемішуємо.
Перед подачею на стіл додаємо сухарики, щоб зберегти хрусткий смак.
Приємного апетиту!
Салати з куркою