Апетитний салат з чудовим смаком! Ніжна кориця, соковита морква по-корейськи і кукурудза та хрусткі сухарики створюють неповторне поєднання. Такий салат стане відмінним прикрасою святкового столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Сухарі житні – 50 гр.
  • Майонез – 50 – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з куркою, корейською морквою, кукурудзою і сухариками, куряче філе промиваємо і ставимо варитися.

Коли вода закипить, додаємо дрібку солі і продовжуємо варити 15-20 хв.

Потім зливаємо воду, трохи охолоджуємо курку і розбираємо її на волокна, великі шматочки можна розрізати на половину.

Зливаємо рідину з кукурудзи і додаємо її до курки.

Тепер додаємо моркву по-корейськи.

Зелень промиваємо і дрібно шаткуємо ножем.

Заправляємо салат майонезом, солимо й додаємо подрібнену зелень. Все добре перемішуємо.

Перед подачею на стіл додаємо сухарики, щоб зберегти хрусткий смак.

Приємного апетиту!

Салати з куркою