Апетитний салат з курки, квасолі і сухарів можна подавати як теплим, так і охолодженим. Поживна закуска стане повноцінним стравою для вашого обіду або вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Квасоля консервована – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сухарі – 40 гр.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з куркою, морквою, квасолею і сухариками. Куряче філе відварюємо до готовності. Відразу солимо продукт за смаком. Після варіння остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки. Кладемо їх в салатницю.
Твердий сир пропускаємо через крупну тертку і також кладемо його до курки.
Натираємо моркву і обсмажуємо її на рослинній олії до розм’якшення. Відправляємо в салат.
З консервованої квасолі зливаємо сік, а сам продукт закидаємо до решти інгредієнтів.
Доповнюємо закуску готовими сухариками.
Поливаємо блюдо майонезом і посипаємо сіллю. Акуратно розмішуємо вміст.
Прикрашаємо салат свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою