Апетитний салат з курки, квасолі і сухарів можна подавати як теплим, так і охолодженим. Поживна закуска стане повноцінним стравою для вашого обіду або вечері.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 150 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сухарі – 40 гр.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з куркою, морквою, квасолею і сухариками. Куряче філе відварюємо до готовності. Відразу солимо продукт за смаком. Після варіння остуджуємо і ріжемо на невеликі шматочки. Кладемо їх в салатницю.

Твердий сир пропускаємо через крупну тертку і також кладемо його до курки.

Натираємо моркву і обсмажуємо її на рослинній олії до розм’якшення. Відправляємо в салат.

З консервованої квасолі зливаємо сік, а сам продукт закидаємо до решти інгредієнтів.

Доповнюємо закуску готовими сухариками.

Поливаємо блюдо майонезом і посипаємо сіллю. Акуратно розмішуємо вміст.

Прикрашаємо салат свіжою зеленню і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою