Легкий і корисний салат можна приготувати з курячого філе, пекінської капусти та інших овочів. Свіже і поживне блюдо різноманітить ваш домашній стіл. Оцініть простий рецепт приготування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Кукурудза консервована – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з куркою, огірком, помідорами і пекінською капустою смачний! Куряче філе відварюємо до готовності в злегка підсоленій воді. Потім охолоджуємо м’ясо ріжемо на невеликі шматочки. Кладемо їх в салатницю.
Промиваємо пекінську капусту й дрібно шаткуємо її. Додаємо продукт до відварного філе.
Моєму овочі і даємо їм обсохнути. Огірки ріжемо тонкими кружечками. Помідори можна розділити на четвертинки. Відправляємо інгредієнти в салат.
очищаємо Від насіння болгарський перець. Ріжемо його тонкими і довгими смужками. Кладемо в загальну тарілку.
Додаємо в миску ложку консервованої кукурудзи. Солимо салат, заправляємо олією і акуратно перемішуємо. Готово, можна подавати до столу!
Салати з куркою