Куряче філе просто ідеально поєднується з смаженими грибами. Краще всього вибирати печериці, їх не потрібно відварювати і дуже просто готувати. Варене яйце і посипка з сиру додадуть салату особливий смак. Таке блюдо хочеться готувати знову і знову!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 350 гр.
- Печериці свіжі – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Майонез – 7 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сир – 100 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з куркою, смаженими грибами, яйцем, огірком і цибулею, куряче філе варимо 30-40 хв. до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо невеликими шматочками.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо шматочками. Пасеруємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Печериці ріжемо смужками і обсмажуємо з цибулею 7-10 хв
Яйце варимо круто і охолоджуємо під проточною водою. Потім дрібно кришимо яйце ножем.
Огірок нарізаємо невеликими прямокутними смужками.
Часник пропускаємо через прес.
Сир натираємо на крупній тертці.
З’єднуємо часник, майонез, сіль і чорний мелений перець.
Беремо глибоку салатницю і формуємо салат шарами. Відразу кладемо куряче філе, потім шар майонезу, потім гриби з цибулею, майонез, яйце, майонез, огірок, знову шар майонезу і посипаємо все сиром.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою і грибами