Куряче філе просто ідеально поєднується з смаженими грибами. Краще всього вибирати печериці, їх не потрібно відварювати і дуже просто готувати. Варене яйце і посипка з сиру додадуть салату особливий смак. Таке блюдо хочеться готувати знову і знову!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 350 гр.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Майонез – 7 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сир – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з куркою, смаженими грибами, яйцем, огірком і цибулею, куряче філе варимо 30-40 хв. до готовності. Охолоджуємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо шматочками. Пасеруємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

Печериці ріжемо смужками і обсмажуємо з цибулею 7-10 хв

Яйце варимо круто і охолоджуємо під проточною водою. Потім дрібно кришимо яйце ножем.

Огірок нарізаємо невеликими прямокутними смужками.

Часник пропускаємо через прес.

Сир натираємо на крупній тертці.

З’єднуємо часник, майонез, сіль і чорний мелений перець.

Беремо глибоку салатницю і формуємо салат шарами. Відразу кладемо куряче філе, потім шар майонезу, потім гриби з цибулею, майонез, яйце, майонез, огірок, знову шар майонезу і посипаємо все сиром.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою і грибами