Салати хороші тим, що з найпростіших інгредієнтів можна отримати дуже цікаві і смачні сполучення. Наприклад, додавши до м’ясного салату кисло-солодке яблуко, ви зробите його більш ароматним і соковитим, а замінивши майонез натуральним йогуртом – менш калорійним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Йогурт – 50 мл
  • Куряче філе – 150 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Волоський горіх – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Гранат – для прикраси
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, яблуками і волоським горіхом легко! Куряче філе відваріть в підсоленій воді зі спеціями, дайте йому охолонути в бульйоні і наріжте кубиками. З цибулини зніміть піну, наріжте полуковицы півкільцями, обшпарте окропом і змішайте з курячим м’ясом.

Яблуко вимийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину, дрібно наріжте, перекладіть їх у миску до салату.

Ядра волоського горіха порубаєте ножем, змішайте з іншими інгредієнтами.


Заправте салат йогуртом, додайте спеції за смаком і сіль, добре перемішайте. Прикрасьте салат зернами граната і зеленню.

Приємного апетиту!

Салати з куркою