Печінка – корисний продукт. В їжу часто вживають свинячу, яловичу, а також курячу печінку. Хочу запропонувати корисний низькокалорійний салат з курячою печінкою, який обов’язково сподобається всім, хто стежить за своєю фігурою. Заправка робить салат неймовірно смачним і незвичайним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Помідори черрі – 15 шт.
  • Куряча печінка – 300 гр.
  • Листовий салат – 1 пучок
  • Для заправки: –
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з курячою печінкою ПП. Підготуйте необхідні інгредієнти для дієтичного салату.

Курячу печінку ретельно промийте, видаліть жир, просушіть паперовими рушниками. Наріжте на невеликі шматочки.

Добре розігрійте сковороду, викладіть печінку, обсмажте з усіх сторін без рослинної олії.

Помідори черрі вимийте під проточною водою. Висушіть і розріжте навпіл.

У невеликій мисці приготуйте заправку. З’єднайте рослинне масло і оцет.

Часник очистіть від лушпиння, вичавити через прес, викладіть в миску.

Додайте сіль і перець за смаком, ретельно розмішайте отриману заправку.

Промийте салатні листя під проточною водою, обсушити. За необхідності порвіть на невеликі шматочки. Викладіть на блюдо.

Зверху викладіть обсмажену курячу печінку.

На печінку викладіть половинки помідорів черрі.

Полийте приготованою заправкою салат і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою